Notícies

Solari: "El tema Isco no dona més de si"

Solari: "El tema Isco no dona més de si"
Solari: "El tema Isco no dona més de si"
El tècnic del Madrid s'ha mostrat cansat del tema Isco i ha refusat parlar-ne en la roda de premsa prèvia al partit contra el València d'aquest...
Solari Real Madrid

El tècnic del Madrid s'ha mostrat cansat del tema Isco i ha refusat parlar-ne en la roda de premsa prèvia al partit contra el València d'aquest dissabte. El conflicte entre tècnic i jugador després de quedar descartat contra la Roma ha generat moltes portades i tertúlies a Madrid i caldrà veure què passa en aquesta jornada per saber si el tècnic talla el tema o alimenta la polèmica. Aquestes són les frases més destacades de la compareixença.

Isco entrarà a la llista de convocats?

"Sincerament, crec que és un tema que no dóna més de si. L'altre dia vaig dir que era una decisió puntual. "

Hi ha conflicte?

"Considero que aquest tema no dona més de si. Comprendreu que no puc estar pendent de les especulacions. Faig el que considero que és millor per a cadascú. Tots són importants, tots som el Reial Madrid."

Les crítiques de la premsa

"Llegeixo cada dia la premsa però no l'esportiva, sinó la general."

"No crec que l'entorn pugui distreure els jugadors. Tots són professionals i treballen tots molt bé, els jugadors saben el que fan. Tenim joves a l'equip, però la majoria són madurs, i no els hi afecta."

El València

"Sabem que és un equip molt organitzat, molt ordenat tàcticament, ha patit pocs gols en contra. Haurem de basar-nos en els nostres jugadors, en el nostre talent i ser agressius de tres quarts de pista en endavant."

La final de la Libertadores al Bernabéu

"Tinc sensacions creuades. D'una banda, és un honor per al madridisme, per al nostre estadi, rebre la final de la Libertadores amb el Clàssic argentí, entre els dos clubs més grans d'Argentina. Però tampoc puc deixar de pensar en les causes de portar-lo aquí, que s'hagi de jugar a un oceà de distància de Buenos Aires. Ha trencat molts cors. És una llàstima, com a exemple per als nens, sobretot això. Que hi hagi una petitíssima part de la nostra societat abocada a trencar-ho tot, és una pena."

COMENTARIS