Champions League

Solskjaer: "El record del PSG ajudarà els nostres jugadors"

"No vam tenir el control del partit a l'anada i això és un handicap contra el Barça"

Solskjaer: "El record del PSG ajudarà els nostres jugadors"
Solskjaer: "El record del PSG ajudarà els nostres jugadors"

"No vam tenir el control del partit a l'anada i això és un handicap contra el Barça"

Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer considera que el seu equip té opcions d'eliminar el Barça en el partit de tornada d'aquest dimarts al Camp Nou. El tècnic noruec considera que cal fer un pas endavant i ser més ambiciosos que respecte el partit d'Old Trafford, on no van realitzar cap xut entre els 3 pals de la porteria de Ter Stegen.

Plantejament contra el Barça

"No vam tenir el control del partit a l'anada i això és un handicap contra el Barça. No podem estar amb només un 20% de possessió. Espero que no estiguem tancats al darrere."

"Si tenim una oportunitat, l'hem d'aprofitar. A l'anada en vam tenir un parell, però si no xutes a porta no podem fer res. Sabem que tenim davanters que poden marcar gol. Hem d'aprofitar el moment."

"En l'ADN del Barça tenen el domini de possessió. No me'ls imagino concedint terreny. Però és veritat que amb l'arribada de Dembélé poden explotar millor el contraatac."

Virtuts del United

"Som més alts i més forts que ells. Això és el primer. Hem d'aconseguir que no marquin. Si arribem a una pròrroga, tindrem possibilitats perquè físicament estem molt bé."

El partit del PSG 

"El record del PSG ajudarà els jugadors i l'equip. Sabem que serà complicat, però el record serà present. No estem tan lluny. Estem a un gol."

Alexis Sánchez

"Si està aquí, és perquè pot jugar. És veritat que arriba d'una lesió important i que la seva temporada no ha estat meravellosa. Per a ell és un partit important i esperem que ens doni un gran rendiment."

El record de la final del 1999

"Són moltes emocions... És l'única vegada que he estat al Camp Nou com a jugador i en guardo un record fantàstic. Al 2016 també vaig venir aquí amb el meu fill en un partit contra el Reial Madrid. I la setmana passada a la llotja veient l'Atlètic."

COMENTARIS