Mercat

Sommer i Casteels, les opcions del Barça per cobrir la baixa de Cillessen

Sommer i Casteels, les opcions del Barça per cobrir la baixa de Cillessen
Sommer i Casteels, les opcions del Barça per cobrir la baixa de Cillessen
El Barça ja dona per feta la marxa de Jasper Cillessen el pròxim estiu. L'holandès ha dit obertament que vol marxar en un club on pugui ser titular...
Sommer Casteels

El Barça ja dona per feta la marxa de Jasper Cillessen el pròxim estiu. L'holandès ha dit obertament que vol marxar en un club on pugui ser titular després de 3 temporades al Camp Nou com a suplent de Ter Stegen. Un dels clubs més interessat a fitxar-lo és el Benfica però el club portuguès encara no ha realitzat una oferta que agradi al club blaugrana, que pretén traspassar-lo per una quantitat al voltant dels 20 milions d'euros.

Paral·lelament, la direcció esportiva ja està treballant a la recerca d'un substitut per Cillessen i hi ha 2 noms que estan sobre la taula, segons revela Sport. Els 2 competeixen a la Bundesliga, en equips que no són favorits al títol però que tenen experiència i encaixen en el perfil de porter que busca el Barça.

D'una banda hi ha Koen Casteels, de 26 anys, que actualment milita al Wolfsburg i és el suplent de Courtois a la selecció de Bèlgica. La temporada passada el club ja el tenia a l'agenda per si Cillessen havia de marxar però, finalment, l'operació no es va concretar. L'altre candidat és Yann Sommer, de 30 anys, i que aquesta temporada ha signat un gran any amb el Borussia Mönchengladbach. 

Els dos estarien disposats a acceptar el rol de suplent de Ter Stegen i el preu de l'operació seria assumible per al Barça, ja que es calcula que el preu de traspàs rondaria els 12-15 milions d'euros.

COMENTARIS