Jugadors

SORPRENENT. El nou destí de Saviola

L'argentí formarà part del FC Ordino andorrà

SORPRENENT. El nou destí de Saviola
SORPRENENT. El nou destí de Saviola

L'argentí formarà part del FC Ordino andorrà

Javier Saviola

La carrera de Saviola ha fet un gir inesperat. L’ex davanter del Barça formarà part de l’estructura tècnica del FC Ordino, un club de la lliga andorrana, segons avança Mundo Deportivo. L’argentí començarà col·laborant al futbol base i posteriorment s’incorporarà al primer equip, on podria acabar jugant. El jugador ha decidit instal·lar-se al Principat amb la seva família.

Saviola, a punt de fer 35 anys,  no juga des que es va desvincular el passat gener de River Plate, club on va formar-se i des d’on va arribar al Barça l’any 2001 a canvi de 35’9 milions d’euros.

La carrera de l’argentí no va assolir la brillantor que s’esperava i va acabar jugant en nou equips diferents.  El davanter va passar pel Reial Madrid, el Sevilla i el Màlaga, a la Lliga, entre altres equips estrangers.Malgrat no assentar-se en l’onze titular blaugrana durant les seves quatre temporades al club, Saviola va aconseguir 67 gols en 161 partits de blaugrana. El seu millor curs va ser el primer, quan va anotar 21 gols en total. 

COMENTARIS