Champions League

Suárez: 4 gols en 2 Champions

Només va fer 1 gol en tota la Lliga de Campions de la temporada passada

Suárez: 4 gols en 2 Champions
Suárez: 4 gols en 2 Champions

Només va fer 1 gol en tota la Lliga de Campions de la temporada passada

Un dels factors que el Barça ha notat més a l'hora de no aconseguir mantenir els èxits europeus les últimes temporades ha estat la falta d'encert davant la porteria. En especial, la de Luis Suárez, el davanter centre titular de l'equip, que ha atravessat una sequera important.

I és que l'uruguaià ha anotat només 4 gols en les 2 últimes edicions de la Champions League, encara que —de fet— només ha aconseguit marcar en 3 partits. Del primer, en fa 2 anys: va ser el Barça, 7 - Celtic, 0 de la 1a jornada de la Champions 2016-17, al Camp Nou. Aquell dia, va fer 2 gols (els 2 últims) i res no feia pensar que trigaríem gariebé mig any a tornar a veure un gol de Suárez a la Champions.

Va ser el 8 de març del 2017, quan el Barça va protagonitzar l'històrica remuntada contra el PSG (6 a 1), que va començar amb la diana de Suárez, validada per la tecnologia (a la Champions es fa servir només per determinar si la pilota ha entrat o no). Des d'aquell dia, només 1 altre gol: la temporada passada, a l'anada dels quarts de final, va tancar el marcador el dia del Barça, 4 - Roma, 1. Una victòria que els italians van neutralitzar al partit de tornada.

Aquest dimarts, contra el PSV, Luis Suárez estrenarà una nova Champions, en què l'uruguaià tindrà l'oportunitat de poder canviar aquestes estadístiques.

COMENTARIS