Notícies

Suárez: “En un Clàssic no penses en el moment anímic del rival”

Suárez: “En un Clàssic no penses en el moment anímic del rival”
Suárez: “En un Clàssic no penses en el moment anímic del rival”
Sense Messi, Suárez serà un dels referents ofensius del Barça. L’uruguaià, que va debutar com a blaugrana en un Clàssic al Bernabéu, ha analitzat el...

Sense Messi, Suárez serà un dels referents ofensius del Barça. L’uruguaià, que va debutar com a blaugrana en un Clàssic al Bernabéu, ha analitzat el partit contra el Madrid als mitjans del club.

Madrid

"Tenen entrenador nou i això sempre és una motivació extra per als jugadors per demostrar que volen jugar. Cal tenir molta cura perquè tenen futbolistes amb molta qualitat que marquen la diferència, però, com qualsevol rival, també tenen les seves debilitats i cal aprofitar-les".

Absència de Cristiano

"Tots sabem la classe de jugador que és Cristiano, però un equip està per sobre de qualsevol jugador, i tenen altres grans jugadors que marquen la diferència”. 

Clàssic

"Un Clàssic és un Clàssic. En l'últim de l'any passat ja érem campions i es va jugar amb una gran intensitat. Sempre són així, se'n tenen moltes ganes. No penses com ve l'altre anímicament, és un Clàssic i es viu al màxim".

"El meu millor record en un Clàssic és el partit que vam guanyar per 2-1 al Camp Nou en el meu primer any. Un triomf que ens donava gairebé la Lliga, ja que quedaven pocs partits. Va ser importantíssim i, a més, vaig marcar el meu primer gol en un Clàssic. També el 0-4 al Bernabéu. Sempre és bonic guanyar allà, i més d'aquesta manera i marcant dos gols".

Records com aficionat

"El Clàssic que més recordo va ser el 5-0 al Camp Nou. El vaig viure com a seguidor, com a espectador. També el golàs de Ronaldinho contra el Madrid. Són records bonics. Com a seguidor ho gaudia molt, però ara ho faig com a jugador. Són situacions diferents".

Victòria a Wembley

"Havíem de canviar la dinàmica. Hi va haver molta entrega, molta feina col·lectiva i molt futbol. Això va ser essencial, vam oferir una imatge bonica que és la que hem de mostrar el que queda de l'any tant a la Lliga com a la Copa i a la Champions".

COMENTARIS