Jugadors

Suárez es queda sense relleu

Suárez es queda sense relleu
Suárez es queda sense relleu
Quan Munir va decidir no renovr el seu contracte amb el Barça, la secretaria tècnica del club va decidir buscar una alternativa al jove per convertir-se en...
Luis Suárez es lamenta

Quan Munir va decidir no renovr el seu contracte amb el Barça, la secretaria tècnica del club va decidir buscar una alternativa al jove per convertir-se en el suplent de Suárez. I Boateng va ser l’escollit. “Sap quin és el seu rol”, va avançar Valverde. 

Però el ghanès no ha ofert de moment un rendiment superior al de l’actual jugador del Sevilla. De fet, l’exfutbolista del Sassulo, que és al Camp Nou en condició de cedit, sembla haver perdut el lloc a les convocatòries. Suma dos partits sense ser inclòs. 

Boateng ha estat titular en dos partits des que va arribar: contra el Sevilla, a la Copa, i contra el Valladolid al Camp Nou. El seu rendiment ha estat escàs: no ha marcat cap gol i no ha aconseguit acabar cap partit. 

Sense Boateng, Valverde tampoc ha provat altres alternatives. Dembélé va ser el 9 de l'equip contra el Llevant a la Copa, però el francès no va trobar-se còmode i l'nvent 

COMENTARIS