Champions League

Suárez: "No celebrarè el gol si marco a Anfield"

Suárez: "No celebrarè el gol si marco a Anfield"
Suárez: "No celebrarè el gol si marco a Anfield"
Luis Suárez ha estat un dels grans protagonistes del Barça en el desplaçament d'aquest dilluns a Liverpool. L'uruguaià ha centrat totes les mirades...
Suárez

| FCB

Luis Suárez ha estat un dels grans protagonistes del Barça en el desplaçament d'aquest dilluns a Liverpool. L'uruguaià ha centrat totes les mirades pel seu passat al club anglès i també ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de les semifinals de la Champions.

Com arriba l'equip?

"Sabem la dificultat que té el partit, que el rival és un duríssim rival però sent conscients que tenim les nostres armes i per això estem a la semifinal."

Les baixes del Liverpool

"Per a ells són baixes importants però a nosaltres no ens canvia res com plantejarem el partit. Ells tenen altres jugadors amb altres qualitats. i cal respectar-los."

El retorn a Liverpool

"És especial. Vaig estar moltíssims anys aquí i em va permetre arribar a l'elit del futbol, ting grans records."

Celebració si marca?

“No celebraré el gol si marco a Anfield pel respecte que tinc al Liverpool. La celebració del Camp Nou? Tothom pot entendre què significa marcar un gol a unes semifinals de la Champions amb la teva afició."

El record de Roma

"Venim dels cops que hem rebut els últims anys, ho tenim present. Cal anar amb compte perquè serà un partit complicat i Anfield animarà molt."

La ratxa de no marcar fora del Camp Nou a la Champions

No penso en això... però el de Manchester el compto com a meu...”

COMENTARIS