Notícies

Suárez passa pel quiròfan i es perd la final de Copa

Suárez passa pel quiròfan i es perd la final de Copa
Suárez passa pel quiròfan i es perd la final de Copa
Baixa inesperada per a la final de la Copa del Rei del dissabte 25 de maig a Sevilla. El club ha informat que Luis Suárez s'ha vist obligat a passar pel...
Luis Suárez

Baixa inesperada per a la final de la Copa del Rei del dissabte 25 de maig a Sevilla. El club ha informat que Luis Suárez s'ha vist obligat a passar pel quiròfan aquest dijous a la nit i s'ha sotmès a una artroscòpia per una lesió al menisc dret. L'uruguaià estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa, fet que provocarà que es perdi la final davant el València.

El futbolista ha arrossegat problemes als genolls durant la temporada i, segons informa RAC1, la situació es va empitjorar en el partit d'anada contra el Liverpool al Camp Nou. El jugador va rebre un tractament per poder estar disponible per a la tornada a Anfield i va forçar per ajudar l'equip.

Veient que la lesió necessitava una intervenció quirúrgica, el club ha decidit realitzar ara la intervenció que ha anat a càrrec del doctor Ramon Cugat. Suárez no estarà disponible per a la Copa però sí que podrà jugar la Copa Amèrica amb la selecció de l'Uruguai aquest pròxim estiu.

COMENTARIS