Tecnologia

Suárez renega del VAR

Suárez renega del VAR
Suárez renega del VAR
El VAR ha estat un dels grans protagonistes del Mundial. La tecnologia ha facilitat els arbitratges de tots els partits i ha estat clau fins i tot a la final...
VAR

El VAR ha estat un dels grans protagonistes del Mundial. La tecnologia ha facilitat els arbitratges de tots els partits i ha estat clau fins i tot a la final, on va determinar el penal de Perisic que va permetre a Griezmann aconseguir el 2 a 1. 

Però tot i l’acceptació generalitzada, hi ha professionals que no acaben de veure clar l’aplicació del videoarbitratge. Luis Suárez i Iker Casillas en són un bon exemple. 

L’exporter del Reial Madrid va queixar-se a Twitter que hi ha moments on el VAR no té incidència tot i que l’àrbitre hagi pres una mala decisió: “Sincerament, no entenc molt bé l'ús del VAR. L'àrbitre assenyala una falta que no és a Griezmann. Gol de França en aquesta acció. No passa res”. 

Luis Suárez va aprofitar el comentari de Casillas per dir-hi la seva:  “A part d’això, Pogba està en fora de joc, que “participa” en la jugada”. 

COMENTARIS