Notícies

Suspès de nou i ajornat el River - Boca

Suspès de nou i ajornat el River - Boca
Suspès de nou i ajornat el River - Boca
El partit de tornada de la Final de la Copa de Libertadores, que s'havia de jugar aquest dissabte a l'estadi Monumental de River Plate, es va...

El partit de tornada de la Final de la Copa de Libertadores, que s'havia de jugar aquest dissabte a l'estadi Monumental de River Plate, es va suspendre ahir i s'ha tornat a suspendre avui, després d'haver-se programat per diumenge al vespre.

Suspès dissabte

El motiu de la suspensió de dissabte havien estat els atacs que ha rebut l'autobús dels jugadors de Boca Juniors quan arribaven a l'estadi. Diversos futbolistes titulars havien quedat ferits lleus i no estaven en condicions de jugar.

Durant les hores prèvies al partit, que en un primer moment s'havia ajornat una hora, s'ha negociat a totes les bandes amb la Conmebol, River i Boca. Finalment s'havia aplicat el sentit comú i s'havia suspès el partit, deixant-lo per diumenge.

També hi havia hagut incidents i 16 detinguts a les afores del Monumental que han agreujat la situació. Fins i tot alguns aficionats s'havien acabat colant a l'estadi sense entrada. En aquestes condicions el partit no es podia jugar.

Suspès diumenge

Boca Juniors tampoc volia jugar diumenge i així ho ha fet saber hores abans de l'inici. River Plate s'havia preparat per jugar i fins i tot els primers aficionats havien començat a accedir a l'estadi Monumental. Els jugadors visitants però seguien a l'hotel demanant que no es jugués.

La Conmebol finalment ha anunciat la suspensió del partit. Es convocarà una reunió d'urgència amb els presidents dels dos clubs per trobar una nova data.

COMENTARIS