Notícies

Tebas confia en celebrar el partit de Miami

Tebas confia en celebrar el partit de Miami
Tebas confia en celebrar el partit de Miami
Javier Tebas no llança la tovallola tot i les objeccions de la Federació Espanyola en disputar el Girona-Barça de la Lliga a Miami, tal com fa setmanes que s...

Javier Tebas no llança la tovallola tot i les objeccions de la Federació Espanyola en disputar el Girona-Barça de la Lliga a Miami, tal com fa setmanes que s’està valorant. El president de la competició ha valorat una carta que la RFEF ha enviat als dos club. 

Carta de la RFEF

“El que ens estan demanant és més documentació però no ens estan denegant el partit. És el que anem a preparar. Segueixo sent optimista en aquests temes. No està dient que no, sinó que demana més documentació”. 

Dificultats per aprovar el partit

“ Treballarem en el que ens demanen i seguim treballant en aquesta qüestió. Em sorprèn que es parli de la FIFA, però no està en el procediment reglamentari. Vull veure els últims arguments en cas de denegar al final el partit”.

Supercopa a Marroc

“la RFEF ja s'ha endut un partit internacional a Tànger. Es parla molt de l'adulteració de la competició però també allà es pot donar. No és gens diferent de portar un partit a Tànger”.

Partit a Miami

“El partit segueix endavant, sens dubte. Hem tingut contacte amb el Girona amb el tema de les entrades i llegint la carta demostra que tenim raó i podrem respondre a tot el que hi ha. Hi ha dos clubs que hi volen anar i n’hi ha d’altres que volen anar-hi més endavant”.

“Anar als Estats Units és un tema estratègic en el pla d'implementació de la marca amb una competència ferotge per als drets de TV. No és obligatori anar-hi però és molt important aquest partit per a nosaltres. No acceptarem que ens diguin que no i continuarem treballant perquè ens donin la raó”. 

COMENTARIS