Lliga

Tebas: "Sospito que el primer clàssic es jugarà al Camp Nou"

Tebas: "Sospito que el primer clàssic es jugarà al Camp Nou"
Tebas: "Sospito que el primer clàssic es jugarà al Camp Nou"
El pròxim dijous 4 de juliol està previst que es faci el sorteig del calendari de la Primera Divisió per a la pròxima temporada. Com ja és habitual, l'...
Javier Tebas

El pròxim dijous 4 de juliol està previst que es faci el sorteig del calendari de la Primera Divisió per a la pròxima temporada. Com ja és habitual, l'organització sempre afegeix alguns condicionats al sorteig per temes d'audiències, seguretat de les ciutats i altres variables, uns fets que condicionen el sorteig.

Un dels atractius del calendari és saber quan i on es disputaran els clàssics de Lliga entre Barça i Madrid. Javier Tebas, president de LaLiga, ja ha revelat un dels secrets del sorteig en una entrevista a Onda Cero: "Sospito que el primer clàssic de la Lliga 19/20 serà al Camp Nou." 

La temporada passada ja es va jugar el primer clàssic a Barcelona, amb un memorable 5-1 per als culers, i a la segona volta es va jugar al Bernabéu, amb una nova victòria per 0-1 que va servir per eliminar els blancs de la lluita per la Lliga. Aquests dos partits van acabar comportant la destitució de dos dels tres tècnics que va tenir el Madrid l'any passat: Lopetegui i Solari.

COMENTARIS