Champions League

Ten Hag: "La baixa de Ramos afectarà el Madrid"

Ten Hag: "La baixa de Ramos afectarà el Madrid"
Ten Hag: "La baixa de Ramos afectarà el Madrid"
L'entrenador de l'Ajax, Ten Hag, considera que la baixa de Sergio Ramos és molt important per al Reial Madrid i creuen que pot ser una de les claus...
Ten Hag

L'entrenador de l'Ajax, Ten Hag, considera que la baixa de Sergio Ramos és molt important per al Reial Madrid i creuen que pot ser una de les claus que pot aprofitar el seu equip per intentar la remuntada al Santiago Bernabéu. En la roda de premsa prèvia al partit de la Champions d'aquest dimarts, l'entrenador holandès s'ha mostrat esperançat de poder passar veient els últims resultats del conjunt blanc contra el Barça.

El moment del Madrid

"El que ha viscut el Reial Madrid influirà en la seva actitud perquè volen un títol aquesta temporada i la Champions és el seu últim cartutx. Nosaltres seguim vius en tres fronts i també volem passar ronda."

L'absència de Ramos

"La baixa de Ramos és molt important per al Reial Madrid, és una sagnia. No comptar amb un jugador com Ramos en el físic i en l'aspecte mental els afectarà."

Quin partit s'espera?

"La nostra actitud serà sortir a marcar. A l'Ajax li és igual el contrincant, destaquem perquè sempre volem portar la iniciativa. És la nostra manera de jugar a futbol. Som bons pressionant, amb la possessió hem millorat molt durant la temporada, així com jugar entre línies."

"Ells són un equip molt experimentat, que pot esperar amagat una part del partit, provocar errades en el contrari i aprofitar-se'n. Crec que ens voldran agafar pel coll i ficar molta pressió des de l'inici."

COMENTARIS