Jugadors

Ter Stegen: "Hem recuperat la solidesa defensiva"

Ter Stegen: "Hem recuperat la solidesa defensiva"
Ter Stegen: "Hem recuperat la solidesa defensiva"
Ter Stegen ha aconseguit deixar la porteria a zero després d’haver trencat la bona ratxa en l’anterior partit contra el Getafe. L’alemany...

Ter Stegen ha aconseguit deixar la porteria a zero després d’haver trencat la bona ratxa en l’anterior partit contra el Getafe. L’alemany ha celebrat la recuperació de la fortalesa defensiva de l’equip i ha elogiat l’adaptació de Lenglet. 

Coutinho

"És un jugador molt important per nosaltres i avui ho ha demostrat. A més, accepta perfectament les decisions de Valverde, tot i haver jugat menys del que li agradaria". 

Lenglet

"Lenglet ens dona molta seguretat. Però esperat aviat en Samuel, que estarà aviat amb nosaltres. Avui s’ha vist que Lenglet pot marcar la diferència". 

Cillessen

"El nivell dels entrenaments intentem que sigui molt alt. Per a ell i per mi és bo. Ell està a l’altura, i jo haig d’estar motivat i concentrat. Tot i que no participi molt, els partits que juga Cillessen són complicats i importants pel club".

Defensa

"Tots estàvem enfadats, però és el que hi ha. Una temporada no és sempre ascendent. Ja hem recuperat la força defensiva que buscàvem per guanyar. Si defensivament estem bé, sabem que tenim molta qualitat al davant".  

COMENTARIS