Notícies

Ter Stegen: "La gent ens demana el triplet pel carrer, és bonic"

Ter Stegen: "La gent ens demana el triplet pel carrer, és bonic"
Ter Stegen: "La gent ens demana el triplet pel carrer, és bonic"
Marc André ter Stegen és el padrí d'una nova edició del Relats Solidaris, el llibre escrit per periodistes i que destina els seus beneficis a...
Relats Solidaris Ter Stegen

| @Carles_Domenech

Marc André ter Stegen és el padrí d'una nova edició del Relats Solidaris, el llibre escrit per periodistes i que destina els seus beneficis a la Fundació Pare Manel. Aquest dijous s'ha presentat el llibre i el porter alemany ha ofert una roda de premsa on ha parlat sobre diferents temes d'actualitat.

El Liverpool a les semifinals de la Champions

"Ja sabem el rival i estem contents, serà una eliminatòria molt bonica. Però no hi ha favorit, en semifinals pot passar qualsevol cosa. Tenim la possibilitat de fer alguna cosa important per al club, per l'afició i per a nosaltres."

"La Champions és especial, la volem aconseguir i fer realitat els nostres objectius."

El triplet

"La gent pel carrer ens demana el triplet, és bonic. Tot i això, ara ens hem de centrar en els tres pròxims partits de Lliga perquè si els guanyem, ja gairebé tindrem assegurat el títol de Lliga."

La pífia de De Gea

"Em va costar celebrar-ho perquè és un company de professió. Li vaig dir que no passava res, que tots som humans i que també em pot passar a mi."

COMENTARIS