Jugadors

Ter Stegen: "L'avantatge és escàs"

Ter Stegen: "L'avantatge és escàs"
Ter Stegen: "L'avantatge és escàs"
Ter Stegen ha estat el futbolista escollit per analitzar el partit contra el Manchester United en roda de premsa. Partit“El Manchester tindrà...

Ter Stegen ha estat el futbolista escollit per analitzar el partit contra el Manchester United en roda de premsa. 

Partit

“El Manchester tindrà moltes ganes, com nosaltres. No tenim un avantatge gaire gran, i volem mostrar que som superiors en els dos partits”. 

"El United té futbolistes molt ràpids i caldrà estar molt atents a les vigilàncies. També saben jugar amb tranquil·litat. Sortirem a dominar, com sempre".

“L’avantatge és escàs. Haurem de tenir la pilota i crear ocasions per marcar”. 

“Un dels objectius de demà és mantenir la porteria a zero”. 

Roma

"Va ser dur, no cal recordar-ho. Però hem avançat i demà és un bon dia per aconseguir la classificació, al costat de l'afició".

De Gea

“És un dels millors porters del món. Ha fet una gran temporada, i segueix a l’elit des de fa molts anys. És un dels jugadors més importants del United”. 

Comparació amb triplet de 2015

“És diferent. Han canviat molts jugadors. A la Champions pot passar de tot. Ja ho he vist els últims tres anys". 

Jugar a la Lliga amb el títol guanyat

“Vull jugar sempre. És la meva intenció”.

Piqué

“Sempre hi és. Juga sempre, i bé. Té molta experiència i és importantíssim per nosaltres. És un eix vertebral de l’equip”. 

Capitania 

“Lluir el braçalet diu molt. Ja porto 5 anys, hem tingut canvis, i sóc dels veterans".

Zamora

"Els títols individuals són importants, però ho és més guanyar la Lliga. En alguna fase de la temporada ens van marcar de forma extranya".

Porter al Barça

“Estar concentrat tot el partit és la gran feina per jugar aquí. T’has d’acostumar a l’estil del club, i després, cal estar preparat durant 90 minuts. Durant els partits, com a mínim, hi ha una o dues intervencions”. 

COMENTARIS