Mundial

Ter Stegen, Semedo i André Gomes, preseleccionats per al Mundial

Ter Stegen, Semedo i André Gomes, preseleccionats per al Mundial
Ter Stegen, Semedo i André Gomes, preseleccionats per al Mundial
Les seleccions que participaran al Mundial ja estan fent públiques les llistes de futbolistes preseleccionats per a la cita de Rússia d'aquest estiu...
Ter Stegen

Les seleccions que participaran al Mundial ja estan fent públiques les llistes de futbolistes preseleccionats per a la cita de Rússia d'aquest estiu. Alemanya i Portugal les han comunicat aquest dimarts amb presència de jugadors del Barça.

En el cas de la selecció germànica, Marc André Ter Stegen ha estat citat per Joachim Löw al costat de Neuer. El porter del Bayern està fent esforços per poder arribar al Mundial després d'una temporada gairebé en blanc per culpa d'una lesió però si no es pot recuperar, el porter del Barça apunta a ser titular del conjunt blaugrana. La llista compta amb un total de 27 futbolistes i hi haurà d'haver 4 jugadors descartats.

Respecte a Portugal, el lateral Semedo i el migcampista André Gomes també han entrat a la preselecció de 35 jugadors. Els 2 han participat en la classificació per al Mundial i tenen opcions de ser titulars en la cita de Rússia. En el cas d'André Gomes, el Barça voldria que tingués un paper destacat perquè es revalori i el pugui vendre a un millor preu.

COMENTARIS