Jugadors

Ter Stegen: “Vaig plantejar-me marxar”

Ter Stegen: “Vaig plantejar-me marxar”
Ter Stegen: “Vaig plantejar-me marxar”
Ter Stegen ha repassat la seva carrera al Barça en una conversa a la revista  Club del Deportista. L’alemany admet que va plantejar-se deixar el...

Ter Stegen ha repassat la seva carrera al Barça en una conversa a la revista  Club del Deportista. L’alemany admet que va plantejar-se deixar el Camp Nou quan no jugava tot el que desitjava. 

Competència amb Bravo

"Va ser una situació que no es pot oblidar. Com a persona que vol jugar-ho tot, com jo, era una situació molt complicada. I la competència amb Claudio no va ser gens fàcil. No negaré que hi va haver moments en què vaig estar pensant en canviar d’aires, a buscar solucions, perquè veus que el club et diu: ‘No et preocupis, Marc, tens tota la nostra confiança, ets aquí per a molts anys, confiem en el teu rendiment’; però després veus que la realitat no era així. Amb Luis Enrique parlava molt d'això. Però clar, ell veia que també Claudio estava fent una molt bona feina. Al cap de dues temporades, la situació exigia una solució. Al final, el club va vendre a Bravo i s'ha posicionat clarament al meu favor”.

Arribada al Barça

"Portava 19 anys al club de tota la meva vida. Era la meva casa, jugant en el meu equip favorit, i a la meva ciutat. Llavors va aparèixer Andoni Zubizarreta. Primer es va posar en contacte amb el meu entorn i el meu representant. I després, ell i jo ens vam veure en un hotel a Alemanya. I allà em va explicar el que significava ser porter del Barcelona, la història del club i el que esperarien de la meva part"

“Zubizarreta em va convèncer amb paraules i amb sentiment. Zubizarreta és una persona espectacular. Mai havia estat a Barcelona i tot el que em va explicar m'ho va fer arribar de manera que vaig acceptar i vaig donar el pas a una nova etapa en la meva vida. Vaig prendre la decisió encertada”.

Aprendre castellà

"Estic content, ja que cada dia n’aprenc més, i tot ha transcorregut sense complicacions, i m'encanta quan em corregeixen o quan m'ajuden a trobar la paraula o l'expressió que vull utilitzar. Tinc la sensació que així sóc del lloc on visc, que de veritat pertanyo a això, així com de poder conèixer millor la cultura del lloc". 

Madrid sense Cristiano

"No em fixo en un sol jugador. El Madrid té molt bons futbolistes, amb molta qualitat individual. És veritat que Cristiano ha marcat moltíssims gols i ha estat un jugador molt important per al Reial Madrid, per descomptat que es notarà la seva sortida del club. Es veurà com ho solucionarà en el futur”. 

COMENTARIS