Jugadors

Ter Stegen: “Vaig valorar marxar el 2016”

Ter Stegen: “Vaig valorar marxar el 2016”
Ter Stegen: “Vaig valorar marxar el 2016”
Ter Stegen és un dels pilars del Barça perquè l’equip competeixi amb garanties en totes les competicions. El porter ha analitzat la seva carrera al...

Ter Stegen és un dels pilars del Barça perquè l’equip competeixi amb garanties en totes les competicions. El porter ha analitzat la seva carrera al Camp Nou a DAZN. 

Adaptació al Barça

“Si véns a un altre país, has d'apropar-te a la gent per aprendre el seu idioma. Per a mi, parlar la llengua del país en què visc és un signe de respecte i de gratitud”. 

Rakitic

“Si he de triar la persona que més em va ajudar quan vaig arribar a Barcelona, diria que Ivan Rakitic. Parla alemany i des del principi va ser de gran ajuda per a mi. Estava una mica molest en aquell moment perquè li feia preguntes, però estava feliç per ajudar-me. Amb ell he guanyat un amic amb el que sempre estaré en contacte”.

Claudio Bravo

"Claudio [Bravo] i jo vam aconseguir gestionar bé la situació. És un gran porter que es va guanyar el lloc. I llavors comences a reflexionar, perquè jugar a futbol és el més important. I no estava fent-ho, de manera que en 2016 vaig pensar en deixar el Barça”.

Menjar

"Menjo molt peix, però poca carn. De vegades menjar vegetarià o vegà. I m'agrada el vi negre. Però amb moderació”. 

Aficionats

“No m’agradava que em parlessin mentre menjo, però ho he de acceptar com a futbolista que sóc. Al principi tenia més problemes amb això. Una vegada, la meva dona em va dir: 'Mantingues la calma, és només un moment en què fas feliç a algú'. I realment és així”.

Continuïtat

"Tinc contracte per tres anys i mig. Més enllà d'això no en sé res. Només em resta treballar i esperar a veure què passa".


COMENTARIS