Mundial

Thiago, a la premsa: "Si no ajudeu, és més díficil"

Thiago, a la premsa: "Si no ajudeu, és més díficil"
Thiago, a la premsa: "Si no ajudeu, és més díficil"
Thiago Alcántara s'ha mostrat molest amb les crítiques de la premsa al joc de la selecció espanyola durant aquest Mundial i ha demanat que destaquin ...
Thiago

Thiago Alcántara s'ha mostrat molest amb les crítiques de la premsa al joc de la selecció espanyola durant aquest Mundial i ha demanat que destaquin "les coses positives de l'equip." En la roda de premsa prèvia al partit de diumenge contra Rússia, el migcampista ha estat molt contundent i també ha defensat De Gea i Hierro després dels pals rebuts en els darrers dies.

Les crítiques a la selecció espanyola

"No hem elaborat el millor futbol però, cony, si no ajudeu, si no feu que l'opinió pública estigui amb nosaltres, és més difícil."

"No es destaquen les coses bones, hi ha moltes coses dolentes però també n'hi ha de bones. Això ho oblideu. Estem tots junts. Si esteu tota l'estona buscant coses negatives, és més difícil."

"Sóc molt realista. Hem estat primers de grup però no hem fet el millor futbol. Faig autocrítica, estem a vuitens i potser no hi tornarem a ser. Però ara cal guanyar Rússia."

De Gea

"És la posició més desafortunada. El seu nivell de risc és molt alt. Si heu vist De Gea en els últims anys, és un gran porter. Quantes vegades heu dit que De Gea ha salvat el partit? Feu autocrítica, també. Per criticar cal veure-ho tot, no només en els partits, també els entrenaments."

La marxa de Lopetegui i l'arribada de Hierro

"Ens ha perjudicat a tots en l'aspecte de venir treballant d'una manera concreta, però hem tingut la sort que Hierro ha assumit un paper que no li corresponia i seguim mantenint un gran nivell en els entrenaments i en els partits. Ens dóna tranquil·litat, felicitat i confiança en els partits."

Seria un pal no jugar contra Rússia? 

"Per a mi seria un pal no passar a quarts. Som 23 animals esperant l'oportunitat de jugar, però el pal és no passar."

COMENTARIS