Mercat

Thiago estaria disposat a tornar al Barça però el club no ho contempla

Thiago estaria disposat a tornar al Barça però el club no ho contempla
Thiago estaria disposat a tornar al Barça però el club no ho contempla
Thiago Alcántara va ser un dels futbolistes més destacats del Bayern de Munic en l'eliminatòria contra el Madrid. El migcampista va ser el referent de l&...
Thiago

Thiago Alcántara va ser un dels futbolistes més destacats del Bayern de Munic en l'eliminatòria contra el Madrid. El migcampista va ser el referent de l'equip a l'hora de la creació del joc i també va demostrar que ha crescut molt en la faceta defensiva.

Veient que aquest estiu marxa Iniesta, molts culers s'han preguntat perquè el Barça no intenta el fitxatge d'un jugador que encaixaria en l'estil de joc blaugrana. A més, el futbolista també estaria interessat a tornar, segons publica Mundo Deportivo. Thiago ja suma 5 anys a Munic i al seu entorn familiar li agradaria tornar a Barcelona, ja que la seva parella és catalana. El jugador veuria amb bons ulls la possibilitat de tornar a Can Barça perquè tindria possibilitats de ser titular i tenir un paper destacat.

Tot i això, segons aquestes informacions, des del club blaugrana no contemplen la possibilitat de fitxar-lo. Si bé és cert que des de la direcció esportiva l'han seguit i hi ha bones relacions, el Barça no estaria disposat a pagar un traspàs elevat (l'operació rondaria uns 60 milions com a mínim) per una posició que ja quedaria coberta amb l'arribada del brasiler Arthur, una aposta de futur.

COMENTARIS