Jugadors

Todibo: "És la primera vegada que vinc a Barcelona"

Todibo: "És la primera vegada que vinc a Barcelona"
Todibo: "És la primera vegada que vinc a Barcelona"
Todibo ha estat l’últim fitxatge del Barça en el mercat d’hivern, tot i que la seva incorporació està destinada a enfortir la defensa a llarg...

Todibo ha estat l’últim fitxatge del Barça en el mercat d’hivern, tot i que la seva incorporació està destinada a enfortir la defensa a llarg termini. En una conversa amb els mitjans del club ha analitzat el seu joc i la seva arribada.

Barça

"Em sento molt content de formar part del Barcelona. És un somni de nen i ara es fa realitat. No em puc permetre seguir somiant".

"Aquesta és la primera vegada que soc a Barcelona. És una superciutat. Encara no he pogut passejar, però m'he desplaçat molt en cotxe i tot el que veig m'encanta".

"Soc un enamorat del futbol. Estic enamorat de la pilota. Quan estic sobre la gespa ho intento donar tot i fer-ho el millor que puc".

Dorsal 6

"Portaré el número 6 que és el que he portat des de petit i sé la importància que té aquest dorsal aquí per la gent que l'ha lluït. Són superjugadors, té un valor molt especial. És un honor poder portar-lo".

Francesos a la plantilla

"Ja he parlat amb Ousmane. Hem parlat una mica perquè tenim amics en comú i és top. Em ajudarà a integrar-me".

Plantilla

"Tinc ganes de conèixer els meus companys, l'equip, entendre’m amb ells i, sobretot, d'aprendre molt dels meus nous companys. Tots són molt grans jugadors".

Aprendre castellà

"Tinc base d'anglès i vaig estudiar castellà a l'escola. Puc arribar a entendre i llegir, però encara necessito una mica d'ajuda. Espero en breu poder controlar bé el castellà perquè és important per a la comunicació de cada dia".

Aficions

"M'encanta la música. Escolto molt hip hop francès o americà. Vario una mica. Hi ha força artistes que m'agraden, però només són coneguts a França, com Timal. També m'agrada Ninho. No toco cap instrument, només escolto i gaudeixo molt de la música".

Ídols

"Quan era petit m'encantava Pirlo, l'admirava molt i en la lliga italiana era 'top'. Quan jugava a la Juve, al Milan ... En l'aspecte no esportiu, la veritat és que la gent que més admiro és la gent de la meva família".


COMENTARIS