Mercat

Todibo pot marxar cedit a l'Ajax en l'operació De Ligt

Todibo pot marxar cedit a l'Ajax en l'operació De Ligt
Todibo pot marxar cedit a l'Ajax en l'operació De Ligt
Aquest dilluns se celebra a Amsterdam l'Assemblea General de l'ECA (Associació de Clubs Europeus) i el Barça hi estarà representat per Josep...
Todibo

Aquest dilluns se celebra a Amsterdam l'Assemblea General de l'ECA (Associació de Clubs Europeus) i el Barça hi estarà representat per Josep Maria Bartomeu i Òscar Grau. A banda de tractar els assumptes dels clubs, l'expedició blaugrana també té previst aprofitar el viatge per avançar en les negociacions per Matthijs De Ligt.

El club blaugrana vol aprofitar les excel·lents relacions amb l'Ajax per mirar de tancar l'operació i el diari Sport avança una novetat al respecte. La direcció esportiva ha posat sobre la taula de les negociacions el nom de Todibo per mirar de convèncer el conjunt holandès.

La idea seria pactar una cessió del central francès a l'Ajax perquè sigui un recanvi ideal per De Ligt i el futbolista pugui seguir creixent en un club amb un estil de joc similar al Barça. Caldria veure quants anys de cessió es pacten i en quines condicions, ja que l'arribada de Todibo podria abaratir l'operació De Ligt.

Des del Camp Nou consideren que l'experiència de Todibo a Holanda podria ser molt profitosa i gaudiria d'uns minuts que es preveuen complicats al Barça per l'alta competència que hi pot haver a l'eix defensiu la pròxima temporada amb De Ligt, Piqué, Lenglet i Umtiti.

COMENTARIS