Mercat

Todibo, un Rabiot per a la defensa

Todibo, un Rabiot per a la defensa
Todibo, un Rabiot per a la defensa
La defensa del Barça està en fase de rehabilitació. Les constants lesions de Vermaelen i els problemes físics que Umtiti ha patit al seu genoll aquesta...

La defensa del Barça està en fase de rehabilitació. Les constants lesions de Vermaelen i els problemes físics que Umtiti ha patit al seu genoll aquesta temporada han obligat a la direcció esportiva ha focalitzar els seus esforços en reforçar la rereguarda. 

La incorporació de Murillo, cedit pel València, és una mesura a curt termini, fins al 30 de juny, però el club ja mira més enllà. El Barça està interessat en  Jean-Clair Todibo, central de 18 anys del Toulouse. 

El futbolista ha estat una de les grans sorpreses de la Ligue 1. És un central ràpid i versàtil, capaç de jugar com a pivot. Però tot i ser una de les grans promeses del Toulouse, titular indiscutible les primeres setmanes, no juga des del 3 de novembre. 

La decisió és disciplinària. Todibo acaba contracte el proper més de juny, i a partir de l’1 de gener podrà negociar el seu futur amb qualsevol club. L’entitat francesa li va oferir un contracte “històric”, en paraules del seu president, però els dubtes del futbolistes han comportat que l’hagi apartat del primer equip. La seva situació és com la de Rabiot al PSG. 

COMENTARIS