Jugadors

Touré Yaya: "Márquez era 10 vegades millor que Piqué"

Touré Yaya: "Márquez era 10 vegades millor que Piqué"
Touré Yaya: "Márquez era 10 vegades millor que Piqué"
L'exjugador del Barça, Touré Yaya, ha escollit els millors onze companys amb qui ha jugat en una entrevista a Sky Sports on ha incorporat 6 jugadors...
toure marquez pique

L'exjugador del Barça, Touré Yaya, ha escollit els millors onze companys amb qui ha jugat en una entrevista a Sky Sports on ha incorporat 6 jugadors amb els quals va coincidir en la seva etapa al club blaugrana: Puyol, Márquez, Iniesta, Eto'o, Messi i Henry. De tots els jugadors ha comentat el motiu de la elecció i ha cridat l'atenció quan ha parlat de Rafa Márquez i ha dit que era "10 vegades millor que Piqué." A més d'aquests 6 jugadors, completen l'onze 4 futbolistes del City (Ederson, Kompany, Agüero i Sané) i 1 de Costa d'Ivori (Drogba). Aquestses són les explicacions del migcampista.

Rafa Márquez

"És un dels defensors més durs que he vist mai. La gent no el recorda perquè no va jugar a Anglaterra, però si vols recordar-lo, has d'anar a YouTube i comprovar com era al Barça. Quin defensa... Era 10 vegades millor que Gerard Piqué . Era similar, però Piqué era més alt. Creu-me, era 10 vegades millor. Em vaig enamorar d'ell..."

Puyol

"Era molt difícil superar-lo."

Iniesta

"Era el jugador més complicat de robar-li una pilota."

Valdés o Ederson?

"Valdés era molt bo però no tenia molta feina... Em quedo amb Ederson, que és molt bo amb els peus i amb les mans."

Eto'o

"Va ser un davanter increïble. Era molt intel·ligent i es movia bé sobre el camp."

COMENTARIS