Gossip

Trobada entre De Ligt i Piqué a les Bahames

Segons revela Mundo Deportivo

Trobada entre De Ligt i Piqué a les Bahames
Trobada entre De Ligt i Piqué a les Bahames

Segons revela Mundo Deportivo

de ligt bahames

Molts futbolistes aprofiten aquests dies per passar les seves vacances i carregar les piles per a la pròxima temporada. Un dels destins preferits pels jugadors professionals són les Bahames, situades al Carib entre Miami i Cuba. Casualment, dos dels jugadors que han escollit aquestes illes paradisíaques per passar uns dies són Gerard Piqué i Matthijs de Ligt. L'holandès va ser fa uns dies a Miami i ara ha anat a les Bahames amb la seva parella i Piqué hi anat directament amb la seva família.

L'anècdota no passaria d'aquí si no fos perquè Mundo Deportivo revela que s'ha produït una trobada entre els dos jugadors. Piqué i De Ligt haurien conversat i caldrà veure si aquesta trobada té alguna incidència en el destí final de De Ligt.

Un dels temors del central holandès per venir al Barça era tenir a Piqué com a gran competència i que això provoqués que tingués pocs minuts. La trobada amb el català pot haver servit per reduir els dubtes i que Piqué l'intentés convèncer perquè acceptés l'oferta blaugrana. De Ligt encara no s'ha decidit i sobre la taula té dues propostes millors en termes econòmics com són les del PSG i la Juventus.

COMENTARIS