Mercat

Tuchel lamenta les negociacions de Rabiot

Tuchel lamenta les negociacions de Rabiot
Tuchel lamenta les negociacions de Rabiot
Thomas Tuchel ha tret protagonisme a Adrien Rabiot, migcampista del PSG vinculat al Barça des dels últims mesos. El futbolista francès acaba contracte el...

Thomas Tuchel ha tret protagonisme a Adrien Rabiot, migcampista del PSG vinculat al Barça des dels últims mesos. El futbolista francès acaba contracte el proper estiu i el tècnic va deixar-lo fora de la convocatòria en el passat partit de Lliga contra el Girondins. Tuchel analitza la seva situació: 

Situació de Rabiot

“Hi ha dos temes: un tema esportiu, juguem molt amb un perfil més defensiu al centre del camp, va ser una decisió en favor de Marquinhos, no contra Adrien. Vaig prendre aquesta decisió sol. Amb el club, Adrien ha estat negociant durant molt de temps . Pregunteu a Adrien o al gerent del club la raó que es mantingui aquesta situació".

Negociacions durant el curs

"El seu contracte és un altre tema. No és bo que en plena temporada s'estiguin negociant aquests tipus d'assumptes".

Sense lloc a l’equip

"Ara tornarà a incorporar-se al grup. Jugarà contra l'Estrasburg, vull que jugui aquest partit. Ha entrenat bé i està a punt per al partit”. 

"Quan has de prendre decisions difícils sobre un esportista, les relacions no són les mateixes. Quan no juga, no està en un bon estat d'ànim. Tots han d'acceptar les decisions. Les relacions entre nosaltres són, al meu entendre, bones. Són qüestions esportives. He de prendre aquestes decisions, encara que reconec que estem en un moment una mica difícil”. 

COMENTARIS