Notícies

TV3 destapa un tracte de privilegi a 2 turoperadors en la venda d'entrades del Barça

En els partits contra el Madrid i la Juventus al Camp Nou

TV3 destapa un tracte de privilegi a 2 turoperadors en la venda d'entrades del Barça
TV3 destapa un tracte de privilegi a 2 turoperadors en la venda d'entrades del Barça

En els partits contra el Madrid i la Juventus al Camp Nou

FCB Tickets

Nova revelació de TV3 sobre possibles irregularitats en el Barça a l'hora de vendre entrades. Si a principis de setmana es va destapar el cas del Seient Lliure, ara una nova investigació ha destapat un tracte de privilegi a 2 turoperadors en la venda d'entrades del Camp Nou. 

Segons ha pogut saber TV3, dos turoperadors van rebre els privilegis de la Junta Directiva en la venda d'entrades de dos dels partits més importants de la temporada: el Barça - Madrid de Lliga i el Barça - Juventus de Champions. Aquests partits havien quedat exclosos a principis de temporada de la venda d'entrades perquè així el Barça s'estalviava comissions a tercers i es garantia més ingressos del club.

Però pel Barça - Madrid del passat 3 de desembre de 2016, el turoperador 'Futbol and Music' va rebre un gran paquet d'entrades del Barcelona per a la seva comercialització. Així ho explicaven ells mateixos als seus clients: "Hem estat i som una de les agències de venda d'entrades més grans i més ben valorades. Per això us podrem oferir igualment aquest servei, i ho farem d'una manera diferent".

A més, malgrat que el Barça va informar que s'obria el procés de venda d'entrades del clàssic l'1 de desembre, algú va comprar un paquet de gairebé 300 entrades i les va protocol·litzar davant de notari el 30 de novembre. El cas ha estat denunciat i ara s'espera la resposta del club d'on van sortir les entrades i qui les va revendre.

En el Barça - Juventus de quarts de final de la Champions, els turoperadors no tenien entrades però l'agència també va penjar a la seva web la possibilitat d'adquirir una localitat, en una irregularitat del compliment del tracte igualitari que s'ha de fer a totes les agències, segons el codi ètic del club. 

De moment, el club no ha reaccionat a la notícia i caldrà veure quines explicacions es donen per una nova polèmica relacionada amb les entrades dels partits del Barça i que esquitxa l'actual Junta Directiva del Barça.

COMENTARIS