Ultimàtum del Barça a Dani Alves

Jordi Mestre ha recordat: "ha de prendre una decisió i ha de ser ràpid"

Ultimàtum del Barça a Dani Alves
Ultimàtum del Barça a Dani Alves

Jordi Mestre ha recordat: "ha de prendre una decisió i ha de ser ràpid"

S'acaba la temporada i Dani Alves ha de prendre una decisió. L'oferta del FC Barcelona es troba sobre la taula i després de les manifestacions polèmiques que va etzibar setmanes enrere en roda de premsa, fa que el jugador es trobi entre l'espasa i la paret. L'equip blaugrana va fer-li l'última proposta que el vicepresident esportiu Jordi Mestre ha confessat que "si no volguéssim que continués, no li hauríem fet cap".

De fet, l'última paraula la té el jugador i des del Barça se li recorda que la decisió "l'ha de prendre ràpid". El cas és que la junta deixarà d'exercir les seves funcions en els pròxims dies, fet que comportaria que, en cas que no hi hagi renovació, la continuïtat del lateral dret seria molt complicada.

Després d'un final de temporada somniat, Alves ha de prendre la decisió de si vol continuar vinculat a l'equip i per tant acceptar l'oferta que li ha plantejat el FC Barcelona. "Comptem amb ell", ha recordat Jordi Mestre, falta veure si seguir al Barça es troba entre les intencions de Dani Alves. S'haurà de seguir esperant, però com ha recordat avui el vicepresident esportiu, l'entrellat es podria resoldre "ràpid".

COMENTARIS