Notícies

Umtiti: "Al Mundial vaig tenir problemes al genoll però vaig serrar les dents per jugar"

"Ara, el meu objectiu és tornar al 100%. Quan ho estigui, podré competir plenament"

Umtiti: "Al Mundial vaig tenir problemes al genoll però vaig serrar les dents per jugar"
Umtiti: "Al Mundial vaig tenir problemes al genoll però vaig serrar les dents per jugar"

"Ara, el meu objectiu és tornar al 100%. Quan ho estigui, podré competir plenament"

Samuel Umtiti ha parlat obertament dels seus problemes al genoll en una entrevista a L'Equipe francès. El central blaugrana ha explicat que tot va començar al Mundial i que va decidir parar quan va veure que seguien en el seu retorn a la disciplina blaugrana. El jugador blaugrana també reconeix haver comès algun error en el passat i reconeix que encarà no està al 100% físicament.

L'origen de la lesió

"Va ser un Mundial extraordinari on vaig complir un somni de petit. Durant el Mundial vaig tenir problemes al genoll però vaig serrar les dents per poder jugar. De tornada a Barcelona, ​​els problemes es van repetir i vaig decidir parar per cuidar el genoll. Em va portar més temps del que s'esperava."

Els problemes del genoll

"Sempre he estat professional però hi ha  algunes coses que et demanen que facis quan no són necessàriament bones a llarg termini... Aquestes coses són les que lamento una mica ... Però això són coses del passat i no vull referir-me a ningú. Crec que la majoria de les persones que em van donar aquests consells ho van fer pel meu bé. Vaig prendre aquestes decisions sol i ho hauria d'haver fet d'una manera diferent."

L'estat actual

"És l'entrenador qui prendrà les decisions. Jo estic molt feliç per poder jugar. És una cosa que no vaig poder fer durant tres mesos. Puc seguir a l'onze o no però el més important és tenir bona salut, que el meu genoll i el meu cos responguin bé."

La relació amb el Barça

"Mai he estat en conflicte amb el Barça sobre el procediment a seguir. Sempre han escoltat els meus sentiments. Quan vaig decidir anar a Qatar, ho van acceptar i vaig estar en contacte constant amb ells."

La competència amb Lenglet

"La competència és normal en un club gran. Sempre l'intento ajudar abans dels partits, al descans, ... Parlo i ric amb normalitat amb ell. Jo sóc així! Em vaig lesionar, va tenir sort, ho ha fet bé i estic feliç per ell. Ara, el meu objectiu és tornar al 100%. ¡Quan ho estigui, en aquest moment podré competir plenament! Tot i que ja em sento bé."

La decisió de no operar-se i fer el tractament a Qatar

"Vaig escollir l'opció complicada. El més fàcil era operar-se, però jo no sóc així. Sóc fort mentalment i no em rendeixo, fins i tot quan les coses són difícils. Hi va haver moments on vaig dubtar però em vaig mantenir ferm. També vaig tenir l'oportunitat d'estar ben envoltat dels meus familiars. Encara que no va ser fàcil per a ells. Durant aquest període, vaig estar bastant fred i tancat. No era feliç... Només volia sortir d'aquest embolic."

COMENTARIS