Jugadors

Umtiti: "Ja sabia que passaria una temporada complicada"

Umtiti: "Ja sabia que passaria una temporada complicada"
Umtiti: "Ja sabia que passaria una temporada complicada"
Samuel Umtiti ha revelat que ja sabia que viuria una temporada complicada al Barça amb les lesions per culpa de les molèsties que va tenir durant el Mundial....
Umtiti

Samuel Umtiti ha revelat que ja sabia que viuria una temporada complicada al Barça amb les lesions per culpa de les molèsties que va tenir durant el Mundial. El francès va forçar per poder guanyar el títol amb la seva selecció i ho ha pagat amb una campanya al club blaugrana on ha jugat molt poc. Aquestes són les frases més destacades de l'entrevista al mitja francès Hypebeast.

Estat físic

"Estic millor. És veritat que ha estat una temporada complicada per la lesió però sabia que passaria. Feia falta una transició perquè vaig tenir moltes dificultats durant el Mundial. Crec que ha estat una cosa bona i que ha valgut la pena."

"Al final de la temporada he pogut tornar a jugar i he recuperat sensacions. Ara em prepararé per a la temporada i estar al 200%."

Seguir al Barça

"Mai hauria somiat mai amb res millor. Cada dia em sento feliç de poder viure la meva passió i fer-ho al Barça."

Actitud

"Dins del camp sóc bastant sec i fred però després, a la meva vida quotidiana i amb els meus amics, m'agrada molt riure i fer acudits tot el dia."

COMENTARIS