Gossip

Umtiti no té intenció de marxar del Barça

Umtiti no té intenció de marxar del Barça
Umtiti no té intenció de marxar del Barça
Samuel Umtiti és un dels futbolistes del primer equip del Barça que més sona en les travesses de possibles traspassos per al pròxim estiu. El francès ha...
Umtiti

Samuel Umtiti és un dels futbolistes del primer equip del Barça que més sona en les travesses de possibles traspassos per al pròxim estiu. El francès ha viscut un calvari amb la lesió del genoll que ja arrossega des del Mundial i ha vist com Lenglet s'ha fet amb la posició de central esquerre titular oferint un gran rendiment.

Davant aquest panorama, des dels despatxos del club blaugrana han valorat la possibilitat de vendre el jugador a l'estiu per poder fer front a altres operacions com l'arribada de De Ligt i per estalviar-se la fitxa d'un dels jugadors més ben pagats de la plantilla. A més, les complicacions en les negociacions per la renovació o la piulada que va fer sobre el documental de Griezmann no van agradar a la cúpula directiva blaugrana.

En els últims temps, diversos clubs europeus com el Manchester United, l'Arsenal o la Juventus s'han interessat per Umtiti però, segons revela L'Équipe, el central no té la intenció de marxar del Barça. El futbolista vol quedar-se al Camp Nou i complir el seu contracte fins al 2021 perquè creu que pot recuperar el nivell i no vol fer un pas enrere en la seva sortida. Ara, caldrà veure com gestiona el club aquest assumpte per un futbolista que està valorat en 70 milions d'euros segons Transfermarkt.

COMENTARIS