Notícies

Umtiti torna a participar en una sessió amb el grup

Umtiti torna a participar en una sessió amb el grup
Umtiti torna a participar en una sessió amb el grup
Notícia positiva sobre la recuperació de Samuel Umtiti. El central francès ha fet una part de la sessió del grup en l'entrenament d'aquest divendres...
Umtiti

| FCB

Notícia positiva sobre la recuperació de Samuel Umtiti. El central francès ha fet una part de la sessió del grup en l'entrenament d'aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva i s'espera que aviat ja pugui estar en condicions per ajudar l'equip. L'evolució de la recuperació és cada vegda més positiva i avui ha superat una nova fase després que la setmana passada comencés a fer entrenaments individuals a la gespa.

El central pateix des de fa mesos unes molèsties al genoll esquerre i des del 26 de setembre només ha disputat 1 partit. Va ser contra l'Atlètic de Madrid i on va tornar a recaure d'aquests problemes que fa temps que arrossega. Després d'un tractament al Qatar, el jugador no va voler passar pel quiròfan i ara s'espera que pugui estar recuperat per ajudar l'equip de Valverde en el tram final de temporada.

Tant Valverde com el club han mostrat la màxima prudència amb la data del retorn d'Umtiti i s'espera que la seva integració sigui progressiva i tranquil·la per evitar noves recaigudes.

COMENTARIS