Notícies

Umtiti vol tornar al grup a partir del 30 de desembre

Umtiti vol tornar al grup a partir del 30 de desembre
Umtiti vol tornar al grup a partir del 30 de desembre
Samuel Umtiti tornarà aquest cap de setmana a Barcelona després d'estar 3 setmanes a Qatar seguint un tractament específic per mirar de solucionar els...
Umtiti

Samuel Umtiti tornarà aquest cap de setmana a Barcelona després d'estar 3 setmanes a Qatar seguint un tractament específic per mirar de solucionar els problemes al cartílag del genoll esquerre. El futbolista dedica 4 hores diàries a la recuperació física amb un equip de doctors i fisios especialitzats en la matèria de la màxima confiança.

Les sensacions del jugador són d'allò més positives i ha expressat al Barça que la seva intenció és incorporar-se al grup després de les vacances de nadal, segons informa Javi Miguel a l'AS. Umtiti no vol senitr a parlar de la possibilitat de passar pel quiròfan i està treballant a la màxima intensitat per poder tornar en el millor estat de forma.

Des del club esperen el retorn del jugador i tenen previst fer una reunió conjunta per avaluar la situació. Els màxims responsables blaugrana tenen clar que si persisteixen els problemes del genoll, Umtiti haurà de passar pel quiròfan i ja estan buscant un central per al mercat d'hivern, tenint en compte que Vermaelen continua mostrant signes de fragilitat física.

COMENTARIS