Notícies

Un 59% dels socis estan "totalment d'acord" en gestió de la 'qüestió catalana'

Un 59% dels socis estan "totalment d'acord" en gestió de la 'qüestió catalana'
Un 59% dels socis estan "totalment d'acord" en gestió de la 'qüestió catalana'
El Barça ha presentat aquest dimecres els resultats de l'Observatori Blaugrana que el club realitza cada semestre als socis i que en aquesta edició també...
Observatori blaugrana

| FCB

El Barça ha presentat aquest dimecres els resultats de l'Observatori Blaugrana que el club realitza cada semestre als socis i que en aquesta edició també s'ha ampliat a seguidors blaugranes. Pel que fa al balanç de la temporada 2017/18, els socis la valoren amb un 7,6 sobre 10, mentre que els seguidors li atorguen una nota de 7,9. Els èxits esportius, el funcionament general de l’Entitat, el bon joc, l’espectacle i l’estil, o la bona gestió del president i la Junta Directiva són alguns dels aspectes que més pesen a l’hora de fer aquesta valoració. 

El balanç global dels 3 anys de la Junta de Bartomeu obté una nota de 7 sobre 10 i una de les principals demandes que es fa el club és "practicar un futbol més maco." En la valoració per seccions les més ben puntuades han estat hoquei patins,  futbol femení i futbol masculí mentre que les pitjors han estat el filial i el bàsquet.

Una de les curiositats d'aquest estudi és la pregunta sobre la gestió del club sobre  la 'qüestió catalana' on el Barça s'ha posicionat a favor de la defensa de la llibertat d’expressió i del dret a decidir. Un 59,1% dels socis estan "totalment a favor" del posicionament del club mentre que als seguidors aquest percentatge baixa fins al 45,1%.

Podeu consultar tots els resultats de l'Observatori Blaugrana aquí.

COMENTARIS