Mercat

Un fitxatge compartit?

Un fitxatge compartit?
Un fitxatge compartit?
El Barça segueix treballant per rejovenir la seva plantilla. Després de les incorporacions de Todibo i Frenkie De Jong, que inicialment arribaran a partir...
Emerson, de l'Atlético Mineiro

El Barça segueix treballant per rejovenir la seva plantilla. Després de les incorporacions de Todibo i Frenkie De Jong, que inicialment arribaran a partir del proper mes de juliol, el club pretén el fitxatge d’Emerson, un lateral brasiler. 

Emerson, de 20 anys, ha captat l’interès d’alguns clubs europeus, entre ells el Betis, i tots dos clubs podrien compartir el cost de l’operació, d'uns 12 milions d'euros. 

D’aquesta manera el Barça s’assegura que el jove futbolista agafi experiència en un altre club i evita l’etapa d’adaptació al Camp Nou, que acostuma a restar minuts a les noves incorporacions. 

Segons diferents informacions, Barça i Betis abonarien uns 6 milions d’euros cadascun i el club andalús comptaria amb el lateral fins al juliol del 2021. Aleshores els blaugranes podrien fer-se amb el seus serveis abonant una quantitat superior. 

COMENTARIS