Un rècord i una final

Un rècord i una final
Un rècord i una final
Finalistes de Copa! El Barça ha aconseguit la previsible classificació per la final de Copa del Rei. Amb un empat al partit de tornada de semifinals contra...

| gettyimages

Finalistes de Copa! El Barça ha aconseguit la previsible classificació per la final de Copa del Rei. Amb un empat al partit de tornada de semifinals contra el València (1-1), els blaugrana fan la feina i jugaran com a mínim una final aquesta temporada.

Luis Enrique ha estimulat l'equip amb un canvi de sistema, i en efecte ha estat encertat. El Barça ha fet un partit seriós a Mestalla, tot i tenir l'eliminatòria resolta per la final de Copa del Rei després del partit d'anada. A l'equip blaugrana li ha faltat rematada contra un València gairebé enfonsat i amb el camp buit, amb l'afició protestant per la delicada situació de l'equip a les ordres de Gary Neville. A última hora, quan faltaven cinc minuts per acabar, Kaptoum ha aconseguit igualar el gol inicial de Negredo per mantenir la ratxa blaugrana. Amb aquest empat, amb 29 partits sense perdre, el Barça de Luis Enrique aconsegueix un nou record de l'entitat.

Negredo ha avançat al València a la primera meitat. Després d'uns bons minuts del Barça, que amb el canvi de sistema al 3-5-2 ha sortit molt endollat, els locals han trobat premi en una acció aïllada.

Luis Enrique ha tocat algunes peces en els minuts finals, donant oportunitats a Douglas, Cámara i Kaptoum. Ha estat aquest últim qui amb una rematada amb la cama dreta, ha aconseguit el gol de l'empat pels blaugrana.

COMENTARIS