Jugadors

Un Suárez en hores baixes

L'uruguaià només ha marcat en 2 dels 11 partits oficials de la temporada

Un Suárez en hores baixes
Un Suárez en hores baixes

L'uruguaià només ha marcat en 2 dels 11 partits oficials de la temporada

Luis Suárez es lamenta

Luis Suárez no s'amaga mai. Faci fred, faci calor. Sigui un partit fàcil, sigui un partit difícil. L'uruguaià, al camp, no dona cap pilota per perduda ni negocia cap esforç. Però la seva combativitat enguany està tenint poca recompensa.

I és que Luis Suárez, si bé és clau en moltes de les accions d'atac blaugrana (sense anar més lluny, a Mestalla li deixa una assistència delicadíssima a Messi perquè faci el gol blaugrana, o a Londres evita 2 rematades clares perquè l'argentí les converteixi en gol), fa molt de temps que no veu porteria.

Aquesta temporada, només ha marcat en 2 dels 11 partits oficials del Barça (i n'ha jugat gairebé tots els minuts): un doblet contra l'Osca (el dia del 8 a 2) i una diana a la R. Societat (que empatava el gol incial d'Elustondo i donava peu a la remuntada, 1 a 2). En els altres 9, cap gol de Suárez.

Vista cronològicament, la ratxa del davanter és especialment crua: va estar els 3 primers partits oficials sense marcar, va fer gol en els 2 següents, i —posteriorment— no ha vist porteria en 6 partits, tot i jugar 481 minuts. Una sequera important per un futbolista que viu del gol.

COMENTARIS