Lesions

Una altra lesió de Samper

Una altra lesió de Samper
Una altra lesió de Samper
La mala sort de Sergi Samper no té final. En el seu primer partit aquesta temporada de blaugrana, el migcampista no ha pogut passar del minut 30, quan s...

La mala sort de Sergi Samper no té final. En el seu primer partit aquesta temporada de blaugrana, el migcampista no ha pogut passar del minut 30, quan s’ha estès a terra i ha demanat el canvi. 

El migcampista, que fins ara encara no havia anat convocat, pateix unes molèsties al soli de la cama esquerra i aquest dijous serà sotmès a més proves mèdiques per conèixer l’abast de la lesió. 

Samper ja patia molèsties prèvies a la zona danyada, però davant la falta de minuts, ha volgut saltar a la gespa per reivindicar-se. 

Format a la Masia, el català acumula decepció rere decepció. Les cessions al Granada i el Las Palmas van ser molt poc fructíferes per la falta d’estabilitat esportiva i els mals resultats dels equips respectius, i les lesions l’han acompanyat els últims anys: des de l’abril del 2016, suma 368 dies de baixa. A partir de demà, en seran més. 

COMENTARIS