Zona Bloc / Blog de

UNA MÉS!

Les lesions de la plantilla blaugrana deixen l'equip en un estat de forma dèbil
UNA MÉS!
UNA MÉS!
Les lesions de la plantilla blaugrana deixen l'equip en un estat de forma dèbil

A les dues baixes més importants que sofreix actualment l'equip, la de Leo Messi i l'actual capità del barça Andrés Iniesta, s'hi suma la de Sergi Roberto.

El jugador reusenc va patir una lesió en l'últim partit de Champions contra el Bate, on va tinguer que se substituït al minut 17 de la primera part per Ivan Racitik, que finalment va ser el jugador que va marcar els dos gols del barça (0-2). La causa va ser culpa d'un estirament al tendó de l'abductor esquerra, La bona noticía és que el jove jugador del barça només estara uns 10 dies de baixa. 

Així doncs una nova lesió pel que fa a la plantilla del Barça on cada cop els problemes són més grans al staff tècnic per organitzar els partits següents.

La preparació de la pretemporada no és un argument negatiu pel qual s'estàn produïnt tantes lesions, però realment l'equip passa per un moment dèbil on te que aguantar diferents partits sense alguns dels seus jugadors claus, i sense poder incorporar ni Arda ni Aleix, fins al gener.

A partir del gener el Barça ha de afrontar el tram important de la temporada, així doncs la recuperació dels jugadors tocats ha de ser la correcta i adequada sense forçar per poder estar tots al 100% a partir del nou any.

 

 

 

 

Comentaris
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Llegeix

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Llegeix