Lliga

Unzué deixarà el Celta

Unzué deixarà el Celta
Unzué deixarà el Celta
L’aventura d’Unzué al capdavant del Celta ha tocat el seu final. El club ha anunciat aquest dissabte que el tècnic navarrès, exsegon entrenador...

L’aventura d’Unzué al capdavant del Celta ha tocat el seu final. El club ha anunciat aquest dissabte que el tècnic navarrès, exsegon entrenador del Barça durant el trienni de Luis Enrique al Barça, no seguirà la temporada vinent.

Segons informa l’entitat viguesa, el club i l’entrenador han arribat a un acord per a la resolució del contracte de tot l’equip tècnic. Amb Unzué també hi havia antics inquilins de la banqueta del Camp Nou: “Robert Moreno, Rafel Pol, Joaquín Valdés i Aitor Unzué”. 

Unzué compareixerà aquest diumenge davant dels mitjans de comunicació per compartir la situació i acomiadar-se dels aficionats. 

El Celta ha acabat la temporada en 12a posició, a falta de la disputa dels partits de diumenge. L’equip gallec va acomiadar-se de Balaídos amb una victòria contra el Llevant (4-2), però fins aleshores només havia guanyat un partit en les darreres 10 jornades. 

COMENTARIS