Entrenadors

Unzué: "Guardiola també posava Touré i Keita"

Unzué: "Guardiola també posava Touré i Keita"
Unzué: "Guardiola també posava Touré i Keita"
Juan Carlos Unzué, exsegon entrenador del Barça, ha atès Radio Marca i ha analitzat el joc del conjunt de Valverde.Eliminatòria“El Manchester United,...

Juan Carlos Unzué, exsegon entrenador del Barça, ha atès Radio Marca i ha analitzat el joc del conjunt de Valverde.

Eliminatòria

“El Manchester United, estigui en el moment que sigui, sempre és un equip gran. El millor que li ha pogut passar al Barça, més enllà del 0-1 en l'anada, és el que va passar contra el PSG”. 

“Tot està molt just, el mateix resultat és molt favorable però alhora et manté alerta perquè és una avantatge mínim i perquè tens un rival amb uns jugadors que poden ser transcendents”.

Coutinho

“Estic una mica en desacord amb la valoració que s'està fent de la temporada de Coutinho. Va tenir un moment una mica més, per la sensació que transmetia, trist. Va coincidir una mica amb l'esclat de Dembélé, però per a mi no se li ha valorat en la seva justa mesura”. 

“És un jugador de primer nivell mundial, que està fent moltes coses en benefici de l'equip encara que no siguin transcendents a la vista del gran públic. Està amenaçant la profunditat en moltes situacions, cosa que al rival l'incomoda. Genera espais perquè Messi, Luis Suárez i companyia tinguin més espais per fer mal”. 

Estil

“No s'està perdent. No vivim amb un percentatge de possessió tan alt com passava en altres moments, però també acostumo a dir que ens vam quedar amb imatges del passat molt concretes. Durant l'època de Guardiola recordo que anàvem a jugar a certs camps i els jugadors que posava Pep no eren, potser, Busquets o Iniesta sinó Keita o Yayá Touré, que eren jugadors importants però que no tenien les característiques d'altres companys. I aquí hi ha la virtut. Cal saber triar bé els jugadors i també al moment”.

COMENTARIS