Mercat

Unzué, molt a prop de fitxar pel Celta

Segons el 'Faro de Vigo', és la primera opció per substituir Berizzo

Unzué, molt a prop de fitxar pel Celta
Unzué, molt a prop de fitxar pel Celta

Segons el 'Faro de Vigo', és la primera opció per substituir Berizzo

unzue

| Getty Images

Juan Carlos Unzué té molts números de dirigir un equip de Primera Divisió la pròxima temporada. Malgrat que va sonar com a possible relleu per a la banqueta del Barça, Valverde li ha guanyat la partida i Unzué haurà d'afrontar una nova etapa com a primer entrenador lluny del Camp Nou.

El Celta de Vigo l'ha escollit perquè sigui el substitut de Berizzo a la banqueta del conjunt gallec a partir del pròxim estiu, segons informa el Faro de Vigo. L'entrenador argentí ja va anunciar que no continuaria a Balaídos i la directiva ha apostat per un entrenador que coneix bé la casa. Cal recordar que Unzué també va ser el segon de Luis Enrique al Celta en la temporada 2013/14 i ara li volen donar l'oportunitat acompanyat d'alguns dels membres de l'actual cos tècnic blaugrana.

Rafel Pol i Robert Moreno serien els assistents d'Unzué en aquesta nova experiència i les negociacions ja estan molt avançades. Tot i això, està previst que l'anunci es faci oficial després de la disputa de la final de la Copa del Rei del pròxim dissabte entre el Barça i l'Alabès, l'últim compromís per a un Unzué que vol volar sol després de l'anunci de Luis Enrique de prendre's un any sabàtic.

COMENTARIS