Lliga

Unzué, principal candidat per entrenar el Girona

Unzué, principal candidat per entrenar el Girona
Unzué, principal candidat per entrenar el Girona
Juan Carlos Unzué és l'entrenador escollit per dirigir el Girona la pròxima temporada. Segona ha revelat Eduard Solà al Tot Costa de Catalunya Ràdio, la...
Juan Carlos Unzué
Juan Carlos Unzué

| ©Getty Images #668905954

Juan Carlos Unzué és l'entrenador escollit per dirigir el Girona la pròxima temporada. Segona ha revelat Eduard Solà al Tot Costa de Catalunya Ràdio, la direcció esportiva del club gironí s'ha acabat decantant per l'exsegon entrenador del Barça després d'un càsting on ha analitzat diferents entrenadors per substituir Eusebio.

Si no hi ha cap gir radical en les negociacions, l'anunci es farà oficial la pròxima setmana i Unzué ja serà presentat com el nou entrenador dels gironins amb l'objectiu de poder tornar a Primera Divisió el més aviat possible. 

Després de penjar les botes, Unzué va ser entrenador de porters del Barça del 2003 al 2010 amb Rijkaard i Guardiola i va debutar com a primer entrenador el 2010 amb el Numància. Després d'aquella temporada, va tornar al Barça com a entrenador de porters amb Guardiola i el 2012 va agafar les regnes del Racing de Santander en una etapa que va durar molt poc.  El 2013 va començar de segon entrenador de Luis Enrique al Celta i després va formar part del cos tècnic blaugrana entre 2014 i 2017. Posteriorment, va tornar a ser primer entrenador del Celta en la 17/18 i des de llavors no ha tornat a dirigir cap equip.

COMENTARIS