Notícies

Valdés trenca el silenci

Repassa moments com la lesió amb el Barça, la recuperació o el nou camí a les banquetes

Valdés trenca el silenci
Valdés trenca el silenci

Repassa moments com la lesió amb el Barça, la recuperació o el nou camí a les banquetes

Valdés

Víctor Valdés dirigeix actualment el Juvenil A del Moratalaz madrileny, que ocupa la 2a posició del Grup 2 de la primera divisió autonòmica. L'exporter blaugrana ha volgut començar la seva carrera lluny dels focus mediàtics però ara ha trencat el silenci per atendre els micròfons de Cuatro on ha parlat sobre diversos temes.

La lesió amb el Barça

"No he parlat molt públicament d'aquell dia. Recordo un trencament...  Era una nit molt freda entre setmana al Camp Nou. Es va fer una mica de sang de tot aquell cas i ja venia del tema de la renovació."

"Trobo molt a faltar l'ambient al vestidor, d'anar cada dia a veure als teus amics, perquè ja no només són companys, són gairebé germans."

La recuperació a Alemanya

"Va ser una etapa molt dura, però també per la meva tossuderia d'estar sol. El que demanava a tothom és que em deixessin tranquil."

Després de la lesió

"Després, el futbol no va donar les opcions que em podia donar. Tot i això, l'última etapa amb Karanka al Boro la vaig gaudir molt."

El món del futbol

"No em sentia molt còmode en alguns aspectes, la pressió mediàtica... Aquí a Madrid he trobat aquest petit racó de pau. No puc demanar més."

COMENTARIS