Gossip

Valverde, a l'ull de l'huracà

Valverde, a l'ull de l'huracà
Valverde, a l'ull de l'huracà
La dolorosa derrota d'Anfield tindrà conseqüències a Can Barça i un dels que té més opcions de pagar els plats trencats és Ernesto Valverde. Segons va...
valverde anfield

La dolorosa derrota d'Anfield tindrà conseqüències a Can Barça i un dels que té més opcions de pagar els plats trencats és Ernesto Valverde. Segons va revelar el Tot Costa de Catalunya Ràdio, des de dins del vestidor ja es parla obertament de la possibilitat que l'entrenador no segueixi la pròxima temporada i els jugadors són conscients que hi pot haver un canvi a la banqueta. 

Alguns futbolistes, fins i tot, qüestionen el plantejament del tècnic en el partit de tornada i no acaben d'entendre la titularitat de Coutinho en un partit amb tanta intensitat, segons informa Mundo Deportivo. Fins ara, la majoria de futbolistes havien defensat Valverde però el rendiment en el partit més decisiu de la temporada ha obert esquerdes.

Josep Maria Bartomeu i la Junta Directiva seran els encarregats de prendre aquesta decisió però, de moment, no volen actuar en calent. La decepció és majúscula a la cúpula blaugrana i també són conscients que és moment de fer una anàlisi més global. A banda de Valverde, la planificació de la plantilla també serà un dels temes a tractar i l'equip pot viure una profunda renovació després de 4 temporades de decepcions a Europa. 

 

COMENTARIS