Mercat

Valverde confirma que Denis Suárez pot marxar

Valverde confirma que Denis Suárez pot marxar
Valverde confirma que Denis Suárez pot marxar
"La sortida de Denis és una possibilitat." Ernesto Valverde ha confirmat el rumor de la possible marxa del migcampista durant la roda de premsa...
Denis Suárez

"La sortida de Denis és una possibilitat." Ernesto Valverde ha confirmat el rumor de la possible marxa del migcampista durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Sevilla. El jugador gallec no està satisfet amb la poca participació que té aquesta temporada i vol marxar per disposar de més minuts.

L'Arsenal d'Unai Emery ha intensificat les negociacions per arribar a un acord amb el Barça i, segons diversos mitjans, l'operació podria ser una cessió amb opció de compra obligatòria. El club blaugrana ingressaria una xifra al voltant dels 20 milions d'euros per un jugador que aquesta temporada només ha disputat 257 minuts i és el 23è jugador més utilitzat.

Tot i la possible marxa de Denis, el Barça no preveu fitxar cap substitut en el seu lloc, tal com ha confirmat Valverde: "En principi, no preveiem cap més arribada. Ho dic amb la boca petita perquè sempre estem atents al mercat però no és la idea."

COMENTARIS