Gossip

Valverde continuarà al Barça la pròxima temporada

Valverde continuarà al Barça la pròxima temporada
Valverde continuarà al Barça la pròxima temporada
La derrota del Barça a la final de la Copa del Rei contra el València va generar una allau de dubtes sobre la continuïtat d'Ernesto Valverde a la...
Valverde

La derrota del Barça a la final de la Copa del Rei contra el València va generar una allau de dubtes sobre la continuïtat d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça. El president Bartomeu, que els dies anteriors l'havia defensat, va començar a pensar la possibilitat d'efectuar un relleu a la banqueta per intentar estimular una plantilla que ha patit dues desfetes greus com les d'Anfield i Sevilla en el tram final de temporada.

Aquest dimarts va ser un dia de reunions importants en el club i totes les opcions van estar sobre la taula. Els noms de Ronald Koeman i Robert Martínez com a possibles relleus de Valverde eren una possibilitat real i els màxims responsables esportius i directius van valorar tots els pros i els contres.

Finalment, Josep Maria Bartomeu va ser l'encarregat de prendre la decisió final i va apostar per la continuïtat d'Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana, segons va informar el Club de la Mitjanit. El president va considerar que Valverde ha estat un entrenador molt consistent en el seu rendiment a la Lliga i que cap entrenador pot garantir guanyar una Champions. A més, la possible arribada d'un nou entrenador no era garantia absoluta de millorar els resultats a la competició europea i, fins i tot, podria anar pitjor a la Lliga.

A més, un altre dels arguments favorables a Valverde és la bona relació que té amb la plantilla i sap com gestionar un vestidor ple d'estrelles consagrades. Canviar d'entrenador i que no tingués bon feeling amb els jugadors hauria estat un nou maldecap per a un Bartomeu que prefereix l'opció continuista de Valverde. Ara faltarà veure si hi ha algun canvi més en la plantilla o en l'organigrama de la direcció esportiva.

COMENTARIS