Notícies

Valverde crida 7 jugadors del B per preparar el partit d'Osca

Valverde crida 7 jugadors del B per preparar el partit d'Osca
Valverde crida 7 jugadors del B per preparar el partit d'Osca
El Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous a la tarda després de la victòria a Manchester. Sense temps per descansar, l'equip ja ha de preparar el...
Barça B entrenament

El Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous a la tarda després de la victòria a Manchester. Sense temps per descansar, l'equip ja ha de preparar el partit de dissabte contra l'Osca però tot apunta que Valverde farà moltes rotacions i convocarà molts futbolistes sense gaire protagonisme aquesta temporada.

Fins i tot, el cos tècnic pot convocar a jugadors del Barça B i per la sessió d'aquest dijous, Valverde ha cridat fins a 7 jugadors del filial. Iñaki Peña, Wague, Miranda, Oriol Busquets, Collado, Riqui Puig i Abel Ruiz han participat en la sessió i caldrà veure si entren en la convocatòria que es farà pública aquest divendres.

Els titulars a Old Trafford han fet treball de recuperació i en les imatges que ha difós el club no s'hi veu Leo Messi, afectat pel cop al nas. L'equip tornarà a la feina aquest divendres a la tarda i a les 16.30h hi haurà la roda de premsa de Valverde prèvia al partit contra l'Osca de la 32a jornada de Lliga.

COMENTARIS